Skrei

Varje år vandrar torsken från Barents hav ner till nord-norska kusten för att leka. Efter den långa vandringen genom kalla klara vatten och hårda strömmar, blir torsken muskulösare och får ett fastare vitare och mer delikat kött. När torsken är framme, kallas den för skrei. Då är torsken som allra bäst.

Recept

Skrei med chorizo »
Skrei med chorizo
  • Nu 3.5 av 5 muliga fiskar.

Tack för ditt omdöme!

Du har redan betygsatt denna sida, du kan bara sätta betyg en gång!

Ditt omdöme har ändrats, tack för din röst!

Medel | 20-40 min
Stekt skrei med ägg och kapris »
Stekt skrei med ägg och kapris
  • Nu 3.5 av 5 muliga fiskar.

Tack för ditt omdöme!

Du har redan betygsatt denna sida, du kan bara sätta betyg en gång!

Ditt omdöme har ändrats, tack för din röst!

Medel | 20-40 min
Stekt skrei med pepparsås och chorizo »
Stekt skrei med pepparsås och chorizo
  • Nu 3.5 av 5 muliga fiskar.

Tack för ditt omdöme!

Du har redan betygsatt denna sida, du kan bara sätta betyg en gång!

Ditt omdöme har ändrats, tack för din röst!

20-40 min
Stekt skrei med rödvinssås »
Stekt skrei med rödvinssås
  • Nu 3 av 5 muliga fiskar.

Tack för ditt omdöme!

Du har redan betygsatt denna sida, du kan bara sätta betyg en gång!

Ditt omdöme har ändrats, tack för din röst!

Medel | 40-60 min
Ugnsbakad skrei med tomat och vitlök »
Ugnsbakad skrei med tomat och vitlök
  • Nu 3.5 av 5 muliga fiskar.

Tack för ditt omdöme!

Du har redan betygsatt denna sida, du kan bara sätta betyg en gång!

Ditt omdöme har ändrats, tack för din röst!

Medel | Lätt 20-40 min
Skrei med bönor, bacon och fänkål »
Skrei med bönor, bacon och fänkål
  • Nu 3.5 av 5 muliga fiskar.

Tack för ditt omdöme!

Du har redan betygsatt denna sida, du kan bara sätta betyg en gång!

Ditt omdöme har ändrats, tack för din röst!

Medel | 40-60 min