Lax i folie med rödbetor och chevré

Lax i folie med rödbetor och chevré
  • 
4

    4 portioner

  • 20-40 min

  • Svårighetsgrad

    Lätt

Fotograf:

Lax, chèvreost, rödbetor och honung gör ingen besviken. Paketen tillagar sig själv på grillen på bara 10 minuter. 

Ingredienser

-
+

800 g  Norsk Laxfilé, utan skinn och ben
1 knippe  rödbeta
4 skivor  chèvre ost
2 msk  honung
1 st  rödlök
25 g  pinjenötter
   rosmarin, färsk
citronskal  
   salt
   peppar

Gör så här

Mängden ingredienser har ändrats. Kom i håg:
  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Dela laxen i 4 bitar.
  • Skär rödbetorna och löken i tunna skivor.
  • Fördela laxen på 4 st smörade folieark och lägg på
  • rödbetor, chèvre, rödlök, honung, pinjenötter och rosmarin.
  • Salta och peppra.
  • Vik ihop foliearken och lägg på grillen i 10-15 minuter.
  • Servera med färsk potatis eller en grönsallad.
  • Serverera gärna med kokt ris.