Räkor med vitlöksyoghurt på rågbrödsnitt

Räkor med vitlöksyoghurt på rågbrödsnitt
  • 
4

    4 portioner

  • 20 min

  • Svårighetsgrad

    Lätt

Fotograf: Ingvar Eriksson

Smått och gott till fördrinken eller på buffén. Räkor med vitlöksyoghurt på rågbröd.

Ingredienser

-
+

100 g  Norska Räkor, skalade
100 g  grekisk yoghurt
2 klyfta  vitlök
2 skivor  rågbröd
   kryddpeppar, malen

Gör så här

Mängden ingredienser har ändrats. Kom i håg:
  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Pressa vitlök i matlagningsyoghurten. Smaka av med kryddpeppar.
  • Rosta rågbrödet och snitta skivorna till trekanter.
  • Lägg räkor och vitlöksyoghurt på snittarna.