Räksallad med prästost

Räksallad med prästost
  • 
4

    4 portioner

  • 20 min

  • Svårighetsgrad

    Lätt

Fotograf: Ingvar Eriksson

En god och smakrik sallad med norska skalade räkor och prästost kan du göra på 5 minuter.

Ingredienser

-
+

500 g  Norska Räkor, skalade
20 st  körsbärstomater
4 st  romansallad
100 g  prästost
50 g  brödkrutonger
1 st  gurka
2 msk  olivolja
1 st  citron
   salt och peppar
   krasse

Gör så här

Mängden ingredienser har ändrats. Kom i håg:
  • Matlagning till många tar längre tid
  • Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet
  • Dela prästosten i bitar och cocktailtomaterna på mitten. Ta sedan ungefär en fjärdedel av en gurka och tärna den.
  • Blanda ihop alla ingredienser till salladen och ringla över lite olivolja och pressad citron.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Garnera med plockad krasse.