Hoppa till huvudinnehållet
Tortillawrap med norsk lax
Recept

Tortillawrap med norsk lax

Om du älskar mexikansk mat, prova tortilla med lax! En härlig variation av den traditionella tacon. Snabbt och enkelt också.

Tillagningstid20-30 min
SvårighetsgradLätt
Betyg4/5

Ingredienser

Förberedelser

  • Skär laxen i tärningar.
  • Skär upp löken och stek i en stekpanna ihop med olivolja och tacokryddan.
  • Tillsätt vatten och tacosås, låt koka upp.
  • Lägg försiktigt ner laxtärningarna i pannan och vänd försiktigt så att såsen täcker fisken.
  • Sätt på ett lock och ta bort stekpannan från plattan. Låt laxen ligga och dra i 1 minutt.
  • Skär upp avokado, tomat, paprika och sallad.
  • Fyll tortillan med lax, grönsaker och ost. Servera med gräddfil och lime.