Hoppa till huvudinnehållet
Sjömat från Norge

Om Seafood from Norway

Seafood from Norway – förstklassig kvalitet från våra kalla och klara vatten. ”Seafood from Norway” visar att Norge är ursprungslandet.

Vi representerar stolt ”Seafood from Norway”

Världen över serveras varje dag flera miljoner måltider med sjömat från Norge. Norsk sjömat är unik eftersom den kommer från kalla och klara vatten, bygger på många generationers erfarenhet, använder toppmodern teknik samt fiskas och odlas på ett hållbart sätt för att säkerställa att vi tar hand om våra hav och resurser för kommande generationer.

Norges Sjømatråd är stolta att representera ”Seafood from Norway”. Varumärket står för vår naturliga miljö och människorna som arbetar i branschen – människor som är extraordinära och pålitliga och stolta över att representera sjömat från Norge. Vårt rykte bygger på en kombination av tillgångar som skulle vara svåra att hitta någon annanstans i världen: våra klara, kalla vatten och våra fantastiska naturresurser tillsammans med vår respekt för naturen, vår kustkultur och våra sedan länge etablerade traditioner.

Arbetar du med sjömat?

Norges Sjømatråd är stolta att representera ”Seafood from Norway”. Vi fokuserar på tre områden: marknadsföring, marknadsinsikt och kommunikation. Besök oss på seafood.no för mer information. Där kan du hitta mer information om vår internationella verksamhet och exportörer av norsk sjömat och läsa om vårt gemensamma marknadsföringsprogram och licensiering av varumärket ”Seafood from Norway”.