Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Céviche med norsk skrei och kokosnötsmjölk

Gör en utsökt ceviche med norsk skrei. Det är en lätt och färsk maträtt att förbereda och perfekt för både vardagsmat och fina middagsfester.

Tillagningstid20-30 min
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Förberedelser

Skreien måste ha varit fryst i 24 timmar innan du tillagar cevichen

  • Tvätta fisken och skär den i små tärningar.
  • Lägg dem i en skål och häll över limejuice, olivolja och kokosnötsmjölk. Krydda med salt och peppar.
  • Täck skålen med plast och ställ i kylen i minst 30 minuter.
  • Skär alla körsbärstomater i halvor.
  • Skala och skär den röda löken.
  • Skär koriandern i småbitar.
  • Blanda céviche, tomater, rödlök och koriander i en skål.
  • Dela upp blandningen på fyra små tallrikar.

 

Tips och tricks för céviche med skrei och kokosnötsmjölk:
Byt gärna ut koriander mot persilja.