Hoppa till huvudinnehållet
Sök
Sök:
Meny
Sjömat från Norge
Berättelser från Norge
Recept
Om Seafood from Norway
Recept
Salsa verde
En salsa verde är busenkel att göra och är alltid god till grillad fisk, t.ex. lax.
Tillagningstid
20 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
4/5
Serveringar
Ingredienser
Förberedelser
Mixa samtliga ingredienser i en mixer till en slät sås.
Smaka av med salt och peppar.
Dela detta recept
Kopiera länken
Hur gillade du det här receptet?
Relaterade recept
Saffran- och dragonpocherad norsk sej med pressad potatis
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Fiskgratäng på norsk sej med purjolök och curry
Tillagningstid
40-50 min
Svårighetsgrad
Lätt
Smörstekt norsk sejrygg med svarta sesamfrön och misosås
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Fiskburgare med dillmajonnäs och grönt äpple
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Saffran- och dragonpocherad norsk sej med pressad potatis
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Fiskgratäng på norsk sej med purjolök och curry
Tillagningstid
40-50 min
Svårighetsgrad
Lätt
Smörstekt norsk sejrygg med svarta sesamfrön och misosås
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Fiskburgare med dillmajonnäs och grönt äpple
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Utforska alla recept