Hoppa till huvudinnehållet
Sök
Sök:
Meny
Sjömat från Norge
Berättelser från Norge
Recept
Om Seafood from Norway
Recept
Salsa verde
En salsa verde är busenkel att göra och är alltid god till grillad fisk, t.ex. lax.
Tillagningstid
20 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
4/5
Serveringar
Ingredienser
Förberedelser
Mixa samtliga ingredienser i en mixer till en slät sås.
Smaka av med salt och peppar.
Dela detta recept
Kopiera länken
Hur gillade du det här receptet?
Relaterade recept
Wraps med norsk sei och mangochutney
Tillagningstid
40-50 min
Svårighetsgrad
Lätt
Pulled salmon med asiatisk sallad
Tillagningstid
40-50 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
4/5
Norska laxspett med chilimajonnäs
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
5/5
Grillad lax på planka med örtolja, potatis och grillad spetskål
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
5/5
Wraps med norsk sei och mangochutney
Tillagningstid
40-50 min
Svårighetsgrad
Lätt
Pulled salmon med asiatisk sallad
Tillagningstid
40-50 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
4/5
Norska laxspett med chilimajonnäs
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
5/5
Grillad lax på planka med örtolja, potatis och grillad spetskål
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
5/5
Utforska alla recept