Hoppa till huvudinnehållet
Sök
Sök:
Meny
Sjömat från Norge
Berättelser från Norge
Recept
Om Seafood from Norway
Recept
Salsa verde
En salsa verde är busenkel att göra och är alltid god till grillad fisk, t.ex. lax.
Tillagningstid
20 min
Svårighetsgrad
Lätt
Betyg
4/5
Serveringar
Ingredienser
Förberedelser
Mixa samtliga ingredienser i en mixer till en slät sås.
Smaka av med salt och peppar.
Dela detta recept
Kopiera länken
Hur gillade du det här receptet?
Relaterade recept
Stekt norsk lax med citronsmörsås
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Nigiri och aburi nigiri med norsk lax
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Medium
Vintersallad med rökt lax
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Konjaksgravad lax med hovmästarmajo och krispigt vörtbröd
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Stekt norsk lax med citronsmörsås
Tillagningstid
30-40 min
Svårighetsgrad
Lätt
Nigiri och aburi nigiri med norsk lax
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Medium
Vintersallad med rökt lax
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Konjaksgravad lax med hovmästarmajo och krispigt vörtbröd
Tillagningstid
20-30 min
Svårighetsgrad
Lätt
Utforska alla recept