Hoppa till huvudinnehållet
Norsk torsk med ugnsbakade grönsaker
Recept

Norsk torsk med ugnsbakade grönsaker

Norsk torsk med ugnsbakade grönsaker är en lättlagad, nyttig och god middag. Perfekt för hela familjen. 

Tillagningstid20-30 min
SvårighetsgradLätt
Betyg4/5

Ingredienser

Förberedelser

  • Värm ugnen till 180°C.
  • Skär alla grönsaker i bitar och torsken i portionsstora bitar.
  • Klipp ut 4 portionsstora fyrkanter av bakplåtspapper.
  • Fördela grönsakerna på varje fyrkant och lägg torsken ovanpå.
  • Häll oljan över torsken och grönsakerna, salta och peppra.
  • Vik ihop bakplåtspapret till små paket.
  • Tillaga i ugnen i ca 15 minuter.
  • Toppa med basilika och servera med färskt bröd, aioli och pesto.

Tips: Skär grönsakerna i lika stora bitar så de blir färdiga samtidigt.